A A

Online afspraken maken

De huisartsen van het Gezondheidscentrum Berkel maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Online afspraken maken is alleen mogelijk bij uw eigen huisarts voor een gewoon consult (geen dubbel consult, geen consult op basis van psychische klachten).

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Zorg op Noord ICT

ZON-ICT is specialist in het verzorgen van ICT diensten voor de 1e lijns zorg. Zorgverleners hebben voor het leveren van goede zorg uitstekend werkende ICT nodig.

ZON-ICT is opgericht door een groep gezondheidscentra in de Regio Rijnmond om gezamenlijk voor de samenwerkende apothekers, huisartsen, fysiotherapeuten, dietisten enz. hoogwaardige en prettig werkende IT-infrastructuren op te zetten. De intern opgebouwde kennis en ervaring geeft ons de kennis om binnen de eerstelijns zorg uitstekende ICT dienstverlening te bieden.

Lees meer