A A

Online afspraken maken

De huisartsen van het Gezondheidscentrum Berkel maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Online afspraken maken is alleen mogelijk bij uw eigen huisarts voor een gewoon consult (geen dubbel consult, geen consult op basis van psychische klachten).

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Thuiszorg Vierstroom

Afbeeldingsresultaat voor thuiszorg vierstroom logo

Professionele zorg en ondersteuning in de wijk of bij u thuis.

Thuiszorg Vierstroom

Boerhaavestraat 9, 2652 EP Berkel en Rodenrijs

Spreekuur diëtiste Thuiszorg Vierstroom 2 x per maand op donderdag
De Zorglijn telefoon 0900-9300
24 uur per dag bereikbaar

Informatie Thuiszorg Vierstroom

Vierstroom wil mensen zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen. Toch kan het gebeuren dat u of uw naaste door omstandigheden tijdelijk of voor langere tijd zorg en ondersteuning nodig heeft. Vierstroom heeft een uitgebreid aanbod aan diensten en producten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. We kunnen u zowel thuis als in een van onze woonvoorzieningen de zorg en ondersteuning geven die u nodig heeft.

Team Berkel en Rodenrijs is een gemotiveerd  team dat professionele zorg verleent met passie. De zorg die u ontvangt is zeer divers en afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze verzorgenden en verpleegkundigen bieden niet alleen zorg maar geven ook advies over lichamelijke verzorging, hulp- en verpleegartikelen en medicijngebruik. Ze begeleiden bij probleemsituaties en houden contact met mantelzorgers, huisarts, apotheek en fysiotherapeut.