A A

Online afspraken maken

De huisartsen van het Gezondheidscentrum Berkel maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Online afspraken maken is alleen mogelijk bij uw eigen huisarts voor een gewoon consult (geen dubbel consult, geen consult op basis van psychische klachten).

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Logopedie

In Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs bevindt zich een van de twee praktijken van Logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs / Bergschenhoek.

Logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs

Boerhaavestraat 5, 2652 EP Berkel en Rodenrijs

Telefoon (010) 511 88 42
Open ma t/m vrij 9 – 18 uur

Informatie: Logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs

De logopediepraktijk beschikt over een praktijk in Berkel en Rodenrijs en in Bergschenhoek. De praktijk levert logopedische zorg aan alle inwoners van Lansingerland. Om u zo goed mogelijk te helpen, werken wij nauw samen met leerkrachten en begeleiders van scholen en met de andere zorgverleners in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs, zoals de Keel-, Neus- en Oorarts, kinderartsen, het consultatiebureau en de polikliniek van het Franciscus Gasthuis.

Wij helpen kinderen en volwassenen met klachten op gebied van:
Stemgebruik
Articulatie
Taalontwikkeling
Slissen
Afasie
Dysarthrie
Dyslexie
Slikken
Non-verbale communicatie
Duimen of vingerzuigen
Horen en luisteren
Eten en drinken
Ademen
Stotteren

Logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs / Bergschenhoek is aangesloten bij de NVLF, De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.